Op zoek naar een stoomoven met een hoge druk? Miele is de uitvinder van dit type stoomovens (vroeger ook onder de merknaam imperial) en heeft dan ook diverse modellen hogedruk stoomovens in het assortiment. Via Electrolive.be vergelijkt u de verschillende modellen van onze gelieerde webshops. Door te vergelijken, kunt u besparen op het totaalbedrag van uw aankoop.

Voordelen hoge druk

Hogedruk stoomovens zijn kort gezegd de beste stoomovens die u zich kunt wensen. Het is een relatief nieuwe uitvinding van Duitse fabrikant Miele en dit soort apparaten worden dikwijls gebruikt voor professionele doeleinden. Maar dat hoeft u er natuurlijk niet van te weerhouden om een dergelijk model voor persoonlijk gebruik aan te schaffen, want het moge gezegd: deze apparaten hebben het meest geavanceerde systeem. Zo hebben ze een hermetisch afgesloten deur die op geen enkele wijze te openen is als het apparaat wordt ingeschakeld. Dit bevordert de veiligheid natuurlijk ten zeerste.

hogedruk stoomoven miele dgd4635cs

Doordat het apparaat gebruik maakt van een vaste wateraansluiting zullen er nooit waterproblemen ontstaan. In tegenstelling tot de lagedruk modellen hoeft u het waterreservoir dus niet handmatig bij te vullen. Bovendien wordt de stoom en dus de geur weer afgevoerd naar het riool. Ondanks deze voordelen is de werking van de hogedruk stoomoven nagenoeg volledig gelijk met die van een lagedruk model. Het enige nadeel? De hogedruk modellen zijn veel duurder. Als u echter wat geld over hebt voor een duurzaam systeem, raden we u zeker een hogedruk model aan.

  • Geavanceerd systeem.
  • Vieze geuren worden afgevoerd naar het riool.
  • Nooit last van waterproblemen.
  • Hermetisch afgesloten deur.
  • Veilig systeem!

steamer typestoebehoren steamerherstelling steamer 

miele stoomoven rubber ring vervangen?

De Miele DGD4635 is een goed voorbeeld van zo’n hogedruk model. Het is een professionele machine waarmee u bijvoorbeeld aardappelen al klaar zult hebben in 3 minuten. U maakt gerechten klaar, terwijl u geen last zult hebben van vieze geuren tijdens of na het stomen. Met de RVS-strook maakt u bovendien gebruik van een handige uittrekbare lade.